LIMFJORDS

Limfjorden som legeplads


Campingpladsen ligger lige op ad Limfjorden og en børnevenlig strand, som er en sand legeplads for voksne og børn. De voksne nyder at slikke solskin, bade, læse en god bog, gå en tur på stranden og beundre solnedgangen. Børnene elsker at lege med deres legetøj i sandet og at plaske i det lave og rolige badevand, hvor de føler sig trygge. Så grib badeskoene, og så er I på vej. 

Stranden og badevandet er af høj kvalitet, og derfor har stranden også fået tildelt det Blå Flag for sit rene badevand.

Fakta om det Blå Flag

Blå Flag kampagnen arbejder for at beskytte og værne om hav- og kystmiljøet. Det sker ved at belønne strande og lystbådehavne, som gør en ekstra indsats for miljøet og for at højne stranden eller havnens standard.

Det Blå Flag vurderes & tildeles på baggrund af:

    Miljøindsats og vandkvalitet
    Miljøinformation
    Drift, service og faciliteter
    Sikkerhed

 

Tæt på naturen


Når du padler i havkajakken, er du helt bogstaveligt tæt på naturen, mens du glider hen over vandet. Det er en intens måde at nyde naturen på i ro og mag. Det rolige vand i Limfjorden er desuden et perfekt sted at sejle i havkajak, fordi du lettere kan håndtere kajakken. Det er især en fordel, hvis du som begynder skal lære at sejle.Ud i det grønne


De grønne græsplaner, træer, buske og ikke mindst Limfjordens smukke blå vand gør et ophold på Limfjords Camping & Vandland til en naturoplevelse i sig selv.


På campingpladsen synes både børn og voksne, at det er en fornøjelse at opleve naturen og lære om den på samme tid. Det har tidligere vist sig, når vi har haft besøg af De Rullende Biologer. I år kommer de også i ugerne 28-32 for at fortælle om det Blå Flag på vores strand og for at dele ud af deres spændende viden om fjord, fauna og tidens tand. Og de gør det på en måde, så selv børnene deltager aktivt i begivenheden med stor fornøjelse.


Det er også en oplagt at få lidt motion, mens du oplever naturen. Det kan du og din familie gøre ved at gå eller cykle en dejlig tur i naturen. Der er både gode vandre- og cykelruter i området.


Limfjords Camping & Vandland

Ålbæk Strandvej 5
DK-7860 Spøttrup

Vej Find
pladsoversigt
  • Facebook
  • Instagram