Skip to main content

CAMPINGPLADS MIDTJYLLAND

Book ferien idag

Campingplads Midtjylland: Aktiv ferie ved Fjorden – vi sikrer feriehyggen

Inden længe er sommeren atter over os, og det er for de fleste danskere ensbetydende med ferie. Mange danskere vælger i ferieugerne at tage på camping, og det er ikke tilfældigt. Campingferie er lig hygge og samvær. Det er en perfekt mulighed for at være nærværende og fordybe sig sammen med familien, hvilket kan være svært i den travle hverdag. Hos Limfjords Camping & Vandland har vi naturskønne omgivelser, solens stråler der leger i vandet, dejlige faciliteter, og ekstra store pladser, som kan udgøre rammen for din perfekte ferieoplevelse med familien. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Campingvogn eller telt? Hos Limfjords Camping er der plads til alle

Har du besluttet dig for at tage på camping i ferien, er det rart at finde et sted, hvor der er god plads. Hos os ved Limfjords Camping & Vandland er der plads til dig, uanset om du har tænkt dig at parkere autocamperen, spænde campingvognen efter bilen eller slå telt op.

Hos os er der ikke bare plads til alle former for camping, men også alle former for mennesker. Ønsker du at bruge ferien på at koble af og efterlade pligterne derhjemme, er pladsen hyggelig og fredelig, og vi er kendt for at have et venligt og sindigt miljø, der spreder smil på læberne hos vores gæster. Har du derimod dine friske, energiske unger med, er der rigeligt med aktiviteter at tage af, så bare rolig: I kommer ikke til at kede jer.

Omgivelser, der giver fantasien frit spil

En af fordelene ved campingferie er, at der altid sker noget spændende på pladsen. Hvis ikke det er nok, er der mulighed for, at opleve den omkringliggende natur og de nærliggende attraktioner. Ikke langt fra pladsen ligger Spøttrup Borg, der er den bedst bevarede middelalderborg i Danmark. Der er således lagt op til en spændende oplevelse for både store og små. Trænger I til frisk luft og en god spadseretur, bør I lægge vejen forbi Hjerl Hede, et frilandsmuseum som ligger en mindre køretur fra pladsen. Her kan I se, hvordan landsbysamfundene udviklede sig i Danmark fra 1500-tallet og op til i dag. Med andre ord er der gode muligheder for at udforske omgivelserne omkring campingpladsen og opleve noget helt andet end det, hverdagen normalt byder på.

Muligheder på pladsen

Selve campingpladsen byder naturligvis også på faciliteter, der giver anledning til sjov og leg. Særligt pladsens vandland er populært blandt både store og små. Vandlandet er opdelt i tre bassiner, et mindre bassin, der giver de mindste mulighed for at lege. Derudover er der et stort bassin, hvor børn og voksne kan boltre sig. Desuden byder vandlandet på en vandrutsjebane på hele 37 meter med eget udslagsbassin, så der er rig mulighed for at få adrenalin i blodet for vandhundene.

Når solen stråler over campingpladsen er der således også en – næsten – uomgængelig regel: Man skal mindst have én is om dagen, når der er sommerferie. Derfor byder pladsen også på en meget populær isbar, som er i top 100 over de bedst sælgende i Danmark. I kan derfor glæde jer til sjov, leg og store isvafler, når Limfjords Camping og Vandland danner rammerne om jeres næste campingferie.

Kommer I og smager vores store hjemmelavede Krabbevaffel med kugler fra Frisko is?