Skip to main content

VANDLAND – TROPELAND

Book ferien idag

Slip ungerne fri til timevis af leg i det skønne vandland

Hos Limfjords Camping & Vandland har vi et dejligt vandland med tropisk klima, der byder på flere bassiner, en kæmpe rutsjebane og plads til både store og små. Vi har sauna og dampbad med skøn eukalyptus duft. Her kan du og familien nyde godt af de lækre faciliteter, for noget af det vigtigste, når hele familien pakker bilen og tager på campingferie, er, at der er massevis af sjove aktiviteter for de mindste. Hos Limfjords Camping & Vandland er du sikret sjov og leg i timevis, uanset hvem og hvor mange I er på ferie.

Opvarmede bassiner dagen lang

Hos Limfjords Camping og Vandland har vi mange aktiviteter, og vores vandland er en af de helt store trækplastre. Det er ikke tilfældigt, for på vores campingplads er der plads til alle. Er du på ferie for at trække stikket for en stund, efterlade pligterne derhjemme og blot nyde solen? Eller har du taget ungerne med på ferie for at være aktive sammen? Uanset hvad har vi hos Limfjords Camping og Vandland det, der skal til for at sikre dig en ferie, der går op i en højere enhed.

I vores dejlige vandland kan du lade ungerne slå sig løs som ægte vandhunde, og hvis du selv er legesyg, vil ungerne formentlig kun elske det. I behøver ikke bekymre jer om at fryse, for vores store bassiner er opvarmede, så I kan nyde at bevæge jer rundt i det varme vand. Vi har et dejligt lille børnebassin med plads til, at de små også kan plaske. Når først de føler sig trygge, er der også mulighed for, at de kan deltage i alt det sjove. Der er således også en lille rutsjebane til de helt små, så de også kan få lov at mærke suset i maven og få smilet frem hos hele familien.

DKK 50
pr. person.
10 turs kort for Campister kr. 350,-
10 turs kort udefra kr. 420,-
Børn under 13 år skal ledsages af en voksen over 18 år.

Nervøs for den danske sommer? Frygt ej

Intet er så skønt som den friske, danske sommer, når solen bager, bølgerne bruser mod strandkanten og fuglene synger. Varmegraderne er dog ikke altid helt til at regne med, men når du booker ferie hos Limfjords Camping & Vandland behøver du ikke frygte, at vejret ødelægger jeres længe ventede campingferie. Det lækre vandland er nemlig indendørs, og dårligt vejr er dermed ingen hindring for, at hele familien kan slå sig løs og lave spas i timevis. I sommermånederne har vores vandland åbent hver dag fra kl. 10.00 – 20.00, så I behøver ikke holde jer tilbage. Desuden er der i vandlandet en 37 meter lang rutsjebane, der nok skal få adrenalinet til at pumpe i kroppen hos selv de vildeste vandhunde.

Elsker du og ungerne at plaske i vandet, og nyde hinandens selskab ses vi på Limfjords Camping & Vandland!